Elektrotechnische installaties

Energieoplossingen

Veranderde energievraag

We leven in een wereld in verandering. En dat geldt zeker voor de manier waarop we omgaan met energie: de energietransitie, de vergroening van de staalproductie, de ontwikkeling van waterstofcentrales, de bouw van batterijfabrieken voor automobielproducenten, de bijhorende veranderende wetgevingen … Dit alles vraagt een aanzienlijke aanpassing van het elektriciteitsnet en veilige, betrouwbare elektrische installaties. Een kolfje naar de hand van ons enthousiaste team.

Laadpalen

De overgang van fossiele brandstoffen naar elektriciteit speelt een sleutelrol binnen elke onderneming. Denk maar aan de elektrificatie van uw wagenpark. Elektrische voertuigen in de vloot, betekent ook de nood aan laadpunten op uw parking. Onze elektromonteurs hebben de nodige ervaring opgebouwd in de bekabeling van deze projecten. Samen met onze partners werken wij dan ook graag mee aan een betrouwbare laadinfrastructuur voor uw bedrijventerrein.

Duurzame energie

Duurzaamheid is niet meer weg te denken bij de ontwikkeling van utiliteitsprojecten en industriebouw. Maar de verschillende energieoplossingen vragen wel om de juiste expertise. Denk maar aan zonnepanelen. De kabels van deze installaties krijgen grote vermogens te verduren. Het is dus belangrijk om de bekabeling op de juiste manier te voorzien. Zo blijft het veilig voor iedereen. Ook de bekabeling van warmtepompen vraagt de juiste kennis. En die vindt u bij onze elektromonteurs.

Referenties

Projecten waar we fier op zijn

 • Engineering, installatie en indienstname chemische site

  Gent - België

  Hardware engineering en commissioning.

 • Elektriciteitswerken en verlichting dakenfabriek

  Hulst - Nederland

  Algemene verlichting en elektriciteitswerken, hoogspanningscabine en transformator.

 • Van lege hal naar moderne productieruimte zonder stilstand

  Lokeren - België

  Ontwerp elektrische schema’s, kabelberekeningen, levering en plaatsing kabelwegen, plaatsing stopcontacten en verlichting.