Elektrotechnische installaties

Netwerken

Een netwerk is een systeem van met elkaar verbonden componenten die gegevens uitwisselen en samen een groter geheel of machine vormen. Een belangrijk aspect van uw netwerkinfrastructuur is de bekabeling. Het juiste type kabel is dan ook afhankelijk van uw specifieke toepassing.

Wenst u uw bestaande netwerk te updaten? Of heeft u nood aan een nieuwe installatie voor uw nieuwbouwproject? Onze ervaren elektrotechnici gaan samen met u op zoek naar wat u nodig heeft voor de beste uitvoering van uw plannen:

 • Kopernetwerken zijn het meest geschikt voor korte verbindingen van maximum 100 meter. Wij zetten graag onze ervaring in voor de gestructureerde bekabeling van uw ethernet- of internetkabel.
 • Glasvezelnetwerken zetten we in bij langere afstanden tussen de verschillende installaties. De voordelen van een glasvezel- of fiberkabel? Dat zijn ongetwijfeld de snelheid, betrouwbaarheid en hoge bandbreedte.

Na de plaatsing van de kabels, meten we na of de componenten juist verbonden zijn. Op basis van de resultaten, bezorgen we u een testrapport. Zo bent u zeker van een betrouwbaar netwerk.

Naast de bekabeling, kan u bij ons ook terecht voor de plaatsing van de actieve componenten en programmatie van uw netwerk.

Netwerken
Referenties

Projecten waar we fier op zijn

 • Engineering, installatie en indienstname chemische site

  Gent - België

  Hardware engineering en commissioning.

 • Elektriciteitswerken en verlichting dakenfabriek

  Hulst - Nederland

  Algemene verlichting en elektriciteitswerken, hoogspanningscabine en transformator.

 • Van lege hal naar moderne productieruimte zonder stilstand

  Lokeren - België

  Ontwerp elektrische schema’s, kabelberekeningen, levering en plaatsing kabelwegen, plaatsing stopcontacten en verlichting.