Elektrotechnische installaties

Middenspanning

Middenspanning is de verzamelnaam voor alle spanningsniveaus die de link vormen tussen hoog-laagspanning: de range van 1000 Volt tot 25 000 Volt. De meest bekende toepassing? Dat zijn ongetwijfeld de middenspanningscabines op bedrijventerreinen.

Heeft uw bedrijf een middenspanningsinstallatie nodig? Dat hangt af van de verbruikers in uw gebouw. Heeft u enkel stroom nodig voor verlichting, enkele computers en kleine apparatuur zoals de printer en koffiezet? Dan is een gewone laagspanningsaansluiting voldoende. Huisvest uw gebouw daarentegen een uitgebreide productielijn met zware machines die op hetzelfde moment stroom verbruiken? Dan is een middenspanningscabine iets voor u.

Algemeen geldt: wanneer uw onderneming veel stroom verbruikt, heeft u het meeste voordeel bij een middenspanningsinstallatie. Op die manier bent u namelijk zeker van een betrouwbare stroomvoorziening. Bovendien beperkt u de stroomonderbrekingen en verzekert u zo de continuïteit van uw productie.

Onze experten staan u graag bij met advies op maat. Zij kunnen u ondersteunen bij de ontwikkeling en realisatie van:

 • Middenspanningsbekabeling
 • Middenspanningscellen
 • Middenspanningscabines voor buitenopstelling
 • Transformatoren
Middenspanning
Middenspanning
Referenties

Projecten waar we fier op zijn

 • Engineering, installatie en indienstname chemische site

  Gent - België

  Hardware engineering en commissioning.

 • Elektriciteitswerken en verlichting dakenfabriek

  Hulst - Nederland

  Algemene verlichting en elektriciteitswerken, hoogspanningscabine en transformator.

 • Van lege hal naar moderne productieruimte zonder stilstand

  Lokeren - België

  Ontwerp elektrische schema’s, kabelberekeningen, levering en plaatsing kabelwegen, plaatsing stopcontacten en verlichting.