GIEC blijft ook de komende jaren een EPLAN Certified Company.

 

Onze engineers gebruiken steeds de meest recente teken- en ontwerpsoftware voor het ontwerp van elektrische installaties. Elektrische schema’s tekenen ze bijvoorbeeld in EPLAN P8. Ook voor het 3D-ontwerp van kasten vertrouwen ze op het softwarepakket EPLAN Pro Panel.

Altijd up-to-date

Wat ze met deze software moeten kunnen, hangt af van de eisen van de klant. En die evolueren mee met de verdere digitalisering van de industrie. EPLAN brengt daarom regelmatig nieuwe versies en updates uit. Dat schept mogelijkheden maar brengt ook enkele uitdagingen met zich mee. Zo is het niet vanzelfsprekend om te werken in een nieuwe gebruikersinterface. Hoe ga je best aan de slag met nieuwe functies? Of wat is het voordeel van slimme cloudverbindingen? Wij geloven dat het antwoord best van de ontwikkelaar zelf komt.

Daarom geven we ons engineeringteam regelmatig de kans om zich bij te scholen. En wie nog een stapje verder wil gaan in zijn expertise, mag dat natuurlijk ook.

EPLAN Certified Engineer

Zo volgde Electrical Engineer Filip het EPLAN Certified Program. Het afsluitende ECE-eindexamen legde hij af in het EPLAN Technologie- en Trainingscenter in Lokeren. Dit examen toetst zowel de theoretische als praktische kennis van de EPLAN software. Zijn resultaat? Een score van meer dan 80%! Filip mag zich dan ook voor de derde keer op rij EPLAN Certified Engineer noemen. Met dit kwaliteitslabel toont hij aan dat hij:

  • op de hoogte is van alle mogelijkheden en nieuwigheden
  • werkt met de meest recente versie van EPLAN Pro Panel
  • op een correcte manier werkt met deze professionele software voor het 3D-ontwerp van kasten

EPLAN Certified Company

Samen met de certificering van Filip, verlengen we dit jaar als eerste bedrijf in België ook ons kwaliteitslabel ‘EPLAN Certified Company’. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Het geeft aan dat onze engineers over een uitgebreide kennis van de EPLAN software & tools beschikken én dat we blijven investeren in hun verdere ontwikkeling. Die inspanningen zorgen er dan weer voor dat we onze klanten met de juiste expertise kunnen bijstaan. En daar willen we elke dag opnieuw 100% voor gaan: de groei en ondersteuning van zowel collega’s als klanten.

GIEC is EPLAN Certified Company 2023 2026

Meer info nodig?

Benieuwd naar wat ons engineeringteam voor u kan doen? Bekijk alvast het overzicht van onze ontwerpdiensten. Heeft u een vraag of wil u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke voordelen hebben deze certificeringen voor u? Certified Engineer Filip vertelt het graag in de video’s die we samen met EPLAN maakten: