Vanaf 1 februari 2023 gaat I.E.T. (Industriële Elektrotechniek Terneuzen) verder onder de naam GIEC Nederland. In 2015 sloegen we als het Nederlandse I.E.T en het Belgische GIEC de handen in elkaar. Deze samenwerking vertaalde zich meteen in een uitbreiding van onze kennis, kwaliteit en professionaliteit. De afgelopen jaren vormden we een hecht team. Zo willen we nu ook naar buiten komen.

Bent u klant bij I.E.T.? Dan bent u vast benieuwd welke impact de naamswijziging zal hebben.

Wat verandert er niet?

Uiteraard staat uw vaste contactpersoon nog steeds paraat voor een persoonlijke aanpak van uw project. Daarnaast behouden we ook:

  • Het KvK-nummer 56463057
  • Het ondernemingsnummer BTW NL 852.137.229.B01
  • De gekende facturatie- en contactgegevens

Wat verandert er dan wel?

Vanaf 1 februari 2023 wijzigt het format van de e-mailadressen: zowel voor als na het apenstaartje zullen deze er anders uitzien. Zo vervangt de extensie  @giec.nl het gekende @ietbv.nl. Niet zeker over het nieuwe e-mailadres van uw contactpersoon? U kan met alle vragen terecht op info@giec.nl.

We vormen een hecht #teamgiec over de landsgrenzen heen. Om onze nauwe samenwerking te onderstrepen, kiezen we voor een uniforme nieuwe huisstijl. Je zal systematisch het nieuwe logo van GIEC Nederland zien verschijnen op onze visitekaartjes, briefpapier, bestelbusjes, werkkledij … Ook de website krijgt een nieuwe look. En natuurlijk een nieuwe url! U wist ons al te vinden: welkom op www.giec.nl.

Volgde u I.E.T. al social media? Op LinkedIn en Facebook verandert de naam naar GIEC Nederland. Daarnaast vindt u op Instagram nu ook het profiel van teamgiec.nl terug. Zo houden we u graag op de hoogte van onze realisaties en andere nieuwigheden.

Heeft u nog vragen over deze naamswijziging?

Neem dan gerust contact op met het Nederlandse team via +31 115 61 44 40, info@giec.nl of uw vaste contactpersoon.

Wij kijken er alvast naar uit u verder te ondersteunen bij uw projecten.